Betalning som presentkort

I nuläget måste jag skicka ut presentkortsmejlet manuellt. Därför, om du köper tid av mig via en av länkarna på sidan Presentkort så är det enda som sker automatiskt att du själv får ett kvitto till den e-postadress som du anger vid betalningen.

Om du vill att den som ska få min hjälp ska få ett mejl själv med information om att du ger henne eller honom hjälpen i form av ett presentkort så behöver du kontakta mig genom följande formulär. Om du inte skickar detta formulär till mig så får inte den du köpt hjälpen till något meddelande alls från Hitta pappa, utan då måste du själv säga till personen varpå personen måste kontakta mig för att få sin hjälp.

Jag arbetar på en teknisk lösning som fungerar bättre, men just nu fungerar det alltså såhär.

Ditt namn som du angav vid betalningen *
Fill out this field
Din e-postadress som du angav vid betalningen (kontrollera stavfel!) *
Please enter a valid email address.
Mottagarens tilltalsnamn *
Fill out this field
Mottagarens e-postadress (kontrollera stavfel!) *
Fill out this field
Vem vill du att jag ska hjälpa mottagaren att hitta?
Select an option
Vad ska mejlet ha för titel/karaktär?
Select an option