Exklusiv gåva för soloprenörskor

Du som är medlem i Facebook-gruppen Soloprenörskan och som går med i min e-postlista idag får en rabattkod på 12 % som du kan använda själv eller ge bort till en kär vän eller släkting. Koden kommer att skickas ut manuellt under morgondagen och gäller till och med 30 november.

Dessutom: Du som har en okänd far, farfar eller morfar har idag möjlighet att vinna mitt pappa-paket, värt 16 000 kronor!

Du som inte vet eller som är osäker på vem som är din biologiska pappa får i det här paketet all hjälp du behöver av mig för att välja rätt DNA-analys (om du inte redan är DNA-testad), överföra DNA-data mellan bolag, tolka resultatet och, om det är möjligt, identifiera eller säkerställa vem din pappa är. Om vi hittar DNA-bevis för vem som är din biologiska pappa och ni båda vill så får du även hjälp att få honom fastställd som din biologiske far i folkbokföringen. Mer om paketet.

DNA-tester ingår inte. (Kostar cirka 500–1100 kronor styck.)

För att tävla, fyll i och skicka in det här formuläret:

Förnamn *
Fill out this field
Efternamn *
Fill out this field
E-postadress *
Please enter a valid email address.
Vilken biologisk släkting vill du hitta?
Select an option
Du som valde "en annan släkting": Vem vill du hitta?
Fill out this field
Du som svarat att du vill hitta din far, farfar eller morfar: Vill du vara med och tävla om mitt pappa-paket? Vinnaren dras slumpmässigt.
Select an option
Vad heter du i Facebookgruppen Soloprenörskan - kvinnor som driver eller drömmer om eget företag? *
Fill out this field
Godkännande av personuppgiftsbehandling: Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden till dig. Visst är du med på det? *
Här måste du faktiskt kryssa i för att ta del av gåvorna. 🤪 Om du istället vill ta kontakt utan gåvor och utskick så går du istället till min kontaktsida. Jag gör inte utskick speciellt ofta, och bara när jag har något att säga som jag tror intresserar just dig utifrån dina svar här ovanför. I och med att du kryssar i här så lovar du också att inte markera mina utskick som skräppost i ditt e-postprogram. Om du vill avsluta prenumerationen använder du istället den väl synliga länken för det inuti mina utskick. Det gör stor skillnad för mig och mina andra prenumeranter. Tack! ❤️
You need to agree with the terms to proceed

Om pappa-paketet

Att identifiera en förälder genom DNA-spårning kan ta allt från någon timme till flera dagar. Ibland är det omöjligt och ibland är det enda som krävs att man DNA-testar sig. Främst beror det på vilka i ens okända förälderns släkt som själva är DNA-testade hos samma bolag som en själv, och det kan man ju inte veta på förhand. Men det finns några saker som på förhand avgör om fallet har extra goda möjligheter att kunna lösas under kort tid, och det är för dem som jag har tagit fram mitt pappa-paket till ett fast pris. För att vara aktuell för detta paket har jag tre krav:

  1. Den okände faderns barn (du själv om du söker din far, din mamma om du söker din morfar eller din pappa om du söker din farfar) – fortsättningsvis kallad BARNET – ska vara villigt att DNA-testa sig, eller redan vara DNA-testat hos ett av de fyra stora bolagen Ancestry, MyHeritage, 23andMe eller FamilyTreeDNA. Hos FamilyTreeDNA, som erbjuder olika typer av tester, gäller att BARNET tagit deras FamilyFinder-test. BARNET ska dessutom vara villigt att vid behov komplettera med ett test hos, eller överföring till, ett annat bolag. Rena faders- och moderskapstester från till exempel pappatest.se eller RMV, där man bara jämför två personers DNA, går inte att använda med min metod.
  2. Den okända fadern ska sannolikt ha svenska rötter, eftersom jag kommer att försöka spåra honom genom släktforskning i svenska arkiv. Finns hans släktingar inte i svenska arkiv så kommer jag troligtvis inte att lyckas inom ramen för paketet. Det handlar alltså inte om att den okände fadern ska vara eller ha varit svensk medborgare utan det är just rötterna – anorna – som ska ha bott i Sverige minst tre, fyra generationer bakåt i tiden. Det kan du naturligtvis inte veta, men troligtvis har du en aning om din etniska härkomst. Om BARNET redan är DNA-testat så kan du annars få en aning genom att titta på BARNETs etnicitetsuppskattning.
  3. BARNET ska ha en nära släkting som bär på så mycket som möjligt av BARNETs kända förälders DNA, och som kan DNA-testas. Om du söker din far så är denna person din mor, ett halvsyskon till dig genom din mor, eller ett helsyskon till din mor. Din tvilling, om du har en, fungerar inte eftersom personen helst inte ska bära på något DNA alls från din okända förälder. Om ingen sådan nära släkting finns att DNA-testa så kan flera lite mer avlägsna släktingar, till exempel kusiner, behöva DNA-testas.

Tillbaka upp till tävlingsformuläret.