Hur kan jag hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt lära känna-samtal med mig! Samtalet sker över telefon, är upp till 20 minuter långt och hjälper oss att reda ut vad jag kan göra för dig eller för den som du funderar på att ge bort mina tjänster till.

Du kan annars bara fylla i formuläret här nedanför så hör jag av mig om hur jag kan hjälpa dig. Ingen av frågorna är obligatorisk att svara på, förutom e-postadressen som jag behöver för att kunna återkomma till dig. Om du hellre vill att jag ringer upp behöver jag såklart ditt telefonnummer.

Har du bokat ett kostnadsfritt första samtal med mig?
Om inte, gör det redan nu på min bokningssida (öppnas i ny flik) så att du kan svara "ja"! 😀
Select an option
Vad heter du?
Fill out this field
Hur hörde du talas om Hitta pappa?
Fill out this field
Vem skulle du vilja hitta med hjälp av DNA?
Fill out this field
Var i världen vet eller misstänker du att den som du saknar har sina rötter?
Select an option
Berätta lite om ditt fall här, till exempel om du vet något om personen och om du har försökt leta själv.
Fill out this field
Vad skulle det betyda för dig att hitta den som du saknar?
Select an option
Vad hindrar dig från att börja leta eller leta vidare?
Fill out this field
Om du redan har DNA-testats, hos vem eller vilka har du gjort det?
Select an option
Hur mycket kan du om klassisk arkivbaserad släktforskning?
Select an option
Hur mycket kan du om DNA-baserad släktforskning?
Select an option
Vad är din e-postadress? *
Please enter a valid email address.
Vad är ditt telefonnummer?
Fill out this field
Vill du få nyhetsbrev och allmänna erbjudanden från Hitta pappa?
Select an option
Godkännande av personuppgiftsbehandling *
You need to agree with the terms to proceed

Om e-postadressen som du angett slutar på @hotmail.com eller @outlook.com så kan det hända att mitt svar hamnar i din skräppostmapp.

Bilden visar hur man ser i Outlook om det finns ett meddelande i skräppostmappen.

Om det gör det så blir jag mycket tacksam om du öppnar meddelandet och markerar det som “Inte skräppost”. Om tillräckligt många personer gör det så kommer nämligen mina meddelanden till slut att hamna i inkorgen istället.

Bilden visar var man i Outlook trycker för att markera ett mejl som Inte skräppost
Vad saknar du på den här sidan? Hur kan jag göra den bättre?
Fill out this field
Vad heter du?
Du behöver inte berätta det.
Fill out this field
Vad är din e-postadress?
Du behöver inte ge mig den men jag behöver den för att kunna besvara din feedback.
Please enter a valid email address.
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna besvara din feedback. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden (till exempel introduktionsrabatt på paket) till dig. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option