Ändra din e-postadress på MyHeritage

En av de första sakerna som jag kommer att fråga efter när jag ska försöka hitta din pappa, morfar eller farfar är om jag kan få låna inloggningarna till sajterna där du har ditt DNA-resultat, till exempel MyHeritage. Om du inte vill delge dina inloggningsuppgifter så finns det alternativ, men om du inte har något emot att delge dem så gäller det såklart först och främst att du själv vet vilka dina inloggningsuppgifter är. Om du inte vet ditt lösenord så kommer du att behöva skicka efter en återställningslänk via e-post, och därför är det viktigt att du har angett rätt e-postadress i MyHeritage. Om du behöver uppdatera e-postadressen hos MyHeritage är det bara att följa dessa instruktioner.

  1. Gå till dina kontoinställningar och dubbelkolla din adress enligt instruktionerna på sidan Ta reda på vilken e-postadress som är kopplad till ditt MyHeritage-konto. Klicka därefter på Ändra e-postadress.

     

  2. Om du har tillgång till e-postadressen loggar du nu in på den. Om du inte har tillgång till den så måste du kontakta supporten.

     

  3. I din inkorg ska det nu finnas ett meddelande med ämnesraden Ändra din e-postadress på MyHeritage. I det meddelandet, klicka på Ange en ny e-postadress.

  4. På sidan som du nu kommer till fyller du i din aktiva e-postadress i de två översta fälten. I det nedersta fältet skriver du in ditt lösenord till MyHeritage (alltså inte ditt lösenord till e-postadressen). Klicka sedan på Spara.

  5. Klart! Nu har e-postadressen uppdaterats och ett meddelande om detta skickats till både den gamla och den nya adressen. Tryck på OK för att stänga rutan.