Logga in på MyHeritage

En av de första sakerna som jag kommer att fråga efter när jag ska försöka hitta din pappa, morfar eller farfar är om jag kan få låna inloggningarna till sajterna där du har ditt DNA-resultat, till exempel MyHeritage. Om du inte vill delge dina inloggningsuppgifter så finns det alternativ, men om du inte har något emot att delge dem så gäller det såklart först och främst att du själv vet vilka dina inloggningsuppgifter är. Om du vill dubbelkolla att de uppgifter som du har stämmer eller om du bara vill logga in och titta på ditt MyHeritage-konto så kan du följa nedanstående instruktioner.

  1. Gå till myheritage.se och klicka på Logga in i fönstrets överkant.    Om du redan är inloggad och vill logga ut för att logga in på nytt, följ mina instruktioner för hur man loggar ut från MyHeritage.

  2. I rutan som då dyker upp, skriv in e-postadressen som ditt MyHeritage-konto är kopplat till samt lösenordet och klicka därefter på Logga in. Klart!    Om du inte vet vilken e-postadress du använde, följ mina instruktionerna om hur man tar reda på vilken e-postadress som är kopplad till ens MyHeritage-konto.

    Om du inte vet ditt lösenord, följ mina instruktioner för hur man uppdaterar sitt lösenord på MyHeritage. Av säkerhetsskäl kan inte MyHeritage visa dig ditt lösenord som du glömt, utan du måste skapa ett nytt.