Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att hitta den du saknar

Uppdatering av prissättning för fall inkomna 2024-01-20 eller senare:

Eftersom varje fall är så unikt är det helt omöjligt för mig att erbjuda ett och samma pris för alla och samtidigt upplevas av alla som prisvärd. Nu testar jag istället att göra som reparationsfirmorna – för det är ju egentligen en sorts reparation jag utför!

För 395 kronor undersöker jag möjligheterna att lösa just ditt fall. Undersökningen kräver att du redan är DNA-testad hos Ancestry, MyHeritage eller FamilyTreeDNA. När jag utfört undersökningen, och om jag anser att fallet är lösbart, ger jag dig ett fast prisförslag för att lösa fallet. Antar du det prisförslaget så är det det enda du betalar för tiden som jag lägger på ditt fall, och jag bjuder då dessutom på undersökningsavgiften. Om jag anser att fallet inte är lösbart i nuläget, men kan bli det, ger jag dig råd om vad som krävs för att göra det lösbart. Och om jag anser att lösningen på fallet finns rakt framför ögonen får du veta det.

När det gäller prisförslaget för att lösa fallet tillämpar jag prisgaranti. Om du hittar ett lägre fast pris hos en motsvarande DNA-släktforskare matchar jag det! Fullständiga villkor finns på sidan Prisgaranti. Dessutom – om du mot förmodan skulle känna dig missnöjd med mitt arbete får du pengarna tillbaka inom 30 dagar efter att vi avslutat ärendet. Alla ska känna sig fullständigt trygga med att anlita mig.

Oavsett om du redan är DNA-testad eller inte så börjar vi med ett kostnadsfritt lära känna-samtal.

Känner du någon annan som skulle kunna vara intresserad av mina tjänster eller paket? Kanske någon som själv skulle vilja hitta en nära släkting, eller någon som letar efter en lämplig present till en förälder eller förälders förälder? Tipsa dem gärna om mig och min sajt!

DNA-kitet AncestryDNA från Ancestry
DNA-kitet AncestryDNA från Ancestry
DNA-kitet Ancestry + Traits från 23andMe
DNA-kitet Ancestry + Traits från 23andMe
DNA-kit för analyserna FamilyFinder, Y-DNA, mtDNA med flera från Family Tree DNA (FamilyTreeDNA, FTDNA)
DNA-kit för analyserna FamilyFinder, Y-DNA, mtDNA med flera från Family Tree DNA (FamilyTreeDNA, FTDNA)
Vad saknar du på den här sidan? Hur kan jag göra den bättre? *
Fill out this field
Vad heter du?
Du behöver inte berätta det.
Fill out this field
Vad är din e-postadress?
Du behöver inte ge mig den men jag behöver den för att kunna besvara din feedback.
Please enter a valid email address.
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna besvara din feedback. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden (till exempel introduktionsrabatt på paket) till dig. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option