Logga ut från MyHeritage

En av de första sakerna som jag kommer att fråga efter när jag ska försöka hitta din pappa, morfar eller farfar är om jag kan få låna inloggningarna till sajterna där du har ditt DNA-resultat, till exempel MyHeritage. Om du inte vill delge dina inloggningsuppgifter så finns det alternativ, men om du inte har något emot att delge dem så gäller det såklart först och främst att du själv vet vilka dina inloggningsuppgifter är.

Om du vill dubbelkolla att de inloggningsuppgifter som du har stämmer så kan du först behöva logga ut, för att sedan testa att logga in igen. Följ då nedanstående instruktioner.

Om du använt eller använder flera e-postadresser och redan är inloggad på MyHeritage är det viktigt att du innan du börjar kontrollerar vilken e-postadress som är kopplad till ditt MyHeritage-konto. I värsta fall kan du annars bli utelåst från MyHeritage när du loggar ut, vilket du alltså ska göra enligt instruktionerna nedan.

  1. Klicka på ditt eget (eller kontohavarens) namn som du ser till höger uppe i bården på sidan och därefter på Logga ut. Klart!    Om du nu vill logga in på MyHeritage så har jag instruktioner för det också.