Ta reda på vilken e-postadress som är kopplad till ditt MyHeritage-konto

En av de första sakerna som jag kommer att fråga efter när jag ska försöka hitta din pappa, morfar eller farfar är om jag kan få låna inloggningsuppgifterna till sajterna där du har ditt DNA-resultat, till exempel MyHeritage. Om du inte vill delge dina inloggningsuppgifter så finns det alternativ, men om du inte har något emot att delge dem så gäller det såklart först och främst att du själv vet vilka dina inloggningsuppgifter är. Om du har glömt ditt användarnamn hos MyHeritage, vilket alltid är en e-postadress, så är det bara att följa dessa instruktioner.

  1. Om du redan är inloggad på MyHeritage, klicka på ditt eget namn som du ser till höger uppe i bården på sidan och därefter på Kontoinställningar.    Om du inte är inloggad, följ istället mina instruktioner om hur man loggar in på MyHeritage.

     

  2. På nästa sida ser du din e-postadress under rubriken Min e-postadress och mitt lösenord. Om det är en adress som du använder aktivt så är det bara att nu komma ihåg att det är den som är ditt användarnamn. Klart!    Om det däremot är en adress som du är osäker på om du har tillgång till så är det viktigt att du försöker ändra e-postadress hos MyHeritage till en som du använder mer aktivt, dels för att vara säker på att viktig information från MyHeritage ska nå dig och dels för att du tryggt ska kunna uppdatera ditt lösenord hos MyHeritage om du behöver det.