Aktivera tvåstegsverifiering på Ancestry

En av de första sakerna som jag kommer att fråga efter när jag ska försöka hitta din pappa, morfar eller farfar är om jag kan få låna inloggningarna till sajterna där du har ditt DNA-resultat, till exempel Ancestry. Om du inte vill delge dina inloggningsuppgifter så finns det alternativ, men om du inte har något emot att delge dem så gäller det såklart först och främst att du själv vet vilka dina inloggningsuppgifter är. Om du vill dubbelkolla att de uppgifter som du har stämmer eller om du bara vill logga in och titta på ditt Ancestry-konto så kan du följa nedanstående instruktioner.

  1. Gå till ancestry.se och klicka på Logga in i fönstrets överkant.    Om du redan är inloggad och vill logga ut för att logga in på nytt, följ mina instruktioner för hur man loggar ut från Ancestry.

  2. På sidan som du då kommer till, skriv in e-postadressen som ditt Ancestry-konto är kopplat till samt lösenordet och klicka därefter på Logga in. Klart!    Om du inte vet vilken e-postadress du använde när du skapade ditt konto, följ mina instruktionerna om hur man tar reda på vilken e-postadress som är kopplad till ens Ancestry-konto.

    Om du inte vet ditt lösenord, följ mina instruktioner för hur man uppdaterar sitt lösenord på Ancestry. Av säkerhetsskäl kan inte Ancestry visa dig ditt lösenord som du glömt, utan du måste skapa ett nytt.