Kampanj och tävling: Ett år, 70 pappor!

Den 25 april 2023 firas DNA-dagen i USA och av DNA-släktforskare världen över! Det var på den här dagen för 70 år sedan som Rosalind Franklin, James Watson, Francis Crick, Maurice Wilkins och deras kollegor publicerade sina banbrytande forskningsresultat om DNA-strukturen i tidningen Nature.

För att fira det växlar jag upp och drar igång min nya kampanj: Ett år, 70 pappor!

Med start den 25 april kommer jag att under årets 366* dagarna att försöka hitta minst 70 okända fäder vars rötter kan antas finnas i Sverige.

* 2024 är ett skottår. Tur för mig! 😉

Vinn ett presentkort på bio

Var tredje månad under kampanjens gång kommer jag att dela ut ett presentkort värt 250 kronor hos Filmstaden. För att delta i dragningen behöver du göra minst en av följande saker, och varje lott ger en vinstchans:

Prenumerera på Hitta pappas nyhetsbrev om DNA-släktforskning.1 lott per prenumererande person.
Följ Hitta pappas Facebook-sida.1 lott per följare.
Skicka förbättringstips avseende Hitta pappas DNA-släktforskningsverksamhet eller digitala närvaro genom det allmänna feedbackformuläret. Jag är särskilt intresserad av tips om hur jag kan göra min sajt mer lättförståelig den som inte är bekant med mitt arbete och om hur jag kan göra mina tjänster mer attraktiva och lättköpta.2 lotter per konstruktivt tips.
Ställ en fråga om Hitta pappa på Google.se. Läs gärna min lista med Google-vänliga frågor som jag skulle önska att någon ställde så att jag fick möjlighet att svara! 😉2 lotter oavsett antal frågor (alltså inte per fråga).

Googla på ”Hitta pappa DNA-detektiv”. Till höger om sökresultaten bör du se Hitta pappas företagsprofil. En bit ner i profilen bör du se en knapp med texten ”Ställ en fråga”. Tryck på den och följ instruktionerna.

Följande två sista uppgifter kräver att du har lite insikt om Hitta pappas verksamhet och om mitt arbetsresultat. Betyget ska naturligtvis vara välgrundat och rättvist och recensionen hjälpsam för potentiella kunder. Om mitt arbete är obekant för dig, läs då till exempel några av artiklarna på sidan Press eller några av mina många recensioner längre ner på den här sidan under rubriken Sagt om mig eller på Google, Facebook och Hitta.se. Ställ gärna eventuella följdfrågor direkt till mig i feedbackformuläret innan du betygsätter eller recenserar Hitta pappa.

Betygsätt Hitta pappa med hjärtan, stjärnor eller motsvarande på Google, Facebook, Reco eller Hitta.se.2 lotter per sajt.
Recensera med minst två meningar Hitta pappa på Google, Facebook, Reco eller Hitta.se.3 lotter per sajt.

För varje person som recenserar mig skänker jag dessutom 15 minuter av min tid till Hitta pappas givarprogram genom vilket jag gratis hjälper mindre bemedlade unga människor att hitta sin pappas familj.

Vinn ett presentkort hos Arkiv Digital

Vid den sista dragningen kommer jag även att lotta ut ett presentkort på 500 kronor hos Arkiv Digital. Vinnaren dras då bland alla som recenserat mig det gångna året eller som under samma tid tipsat vänner och bekanta om mig vilket lett till att en kund anlitat mig för minst en halvdag. Varje kund du tipsat om mig ger dig då en lott och kravet här är att den du tipsar om mig uppger ditt namn som tipsare vid beställningen.

Dragningsdatum

Vinnarna dras den 25 juli, den 25 oktober, den 25 januari och den 25 april på Hitta pappas Facebook-sida.

Vad saknar du på den här sidan? Hur kan jag göra den bättre?
Fill out this field
Vad heter du?
Du behöver inte berätta det.
Fill out this field
Vad är din e-postadress?
Du behöver inte ge mig den men jag behöver den för att kunna besvara din feedback.
Please enter a valid email address.
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna besvara din feedback. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden (till exempel introduktionsrabatt på paket) till dig. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option