Ett möte med dina rötter i fokus

För dig som vill få individuell hjälp i din DNA-spårning erbjuder Hitta pappa att ses på plats i Stockholm eller digitalt. Först bokar vi in ett lära känna-samtal över telefon för att gå igenom ditt startläge. Därefter ses vi så många gånger som du vill och behöver.

Förutom personlig hjälp av en expert på DNA-släktforskning får du, som alla Hitta pappas kunder, tillgång till vår låsta Facebook-grupp där vi tillsammans hjälper och stöttar varandra.

Ett möte med Hitta pappa kostar 900 kronor per timme. Du bokar enkelt in lära känna-samtalet och vårt möte när det passar dig i Hitta pappas bokningskalender.

Självklart går det också utmärkt att ge bort ett möte med Hitta pappa som present eller julklapp!

Om vi ska ses någon annanstans i Stockholm än hos Hitta pappa i Aspudden så tillkommer kostnad för restid. Om du vill ha hjälp av mig på en plats utanför Stockholms län, kontakta mig för offert.

För att få ut mesta möjliga av våra möten ska du

  • ha DNA-testats hos ett företag som kan föra över DNA-data till MyHeritage (se Vilket DNA-test ska jag välja?),
  • ha din lista med DNA-släktingar redo hos MyHeritage och
  • ha låst upp MyHeritages DNA-verktyg.

Om du hellre vill leta efter din släkting tillsammans med andra ska du kolla in min workshop-serie Resan. Naturligtvis går även den att ge bort som gåva.

Vad saknar du på den här sidan? Hur kan jag göra den bättre? *
Fill out this field
Vad heter du?
Du behöver inte berätta det.
Fill out this field
Vad är din e-postadress?
Du behöver inte ge mig den men jag behöver den för att kunna besvara din feedback.
Please enter a valid email address.
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna besvara din feedback. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden (till exempel introduktionsrabatt på paket) till dig. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option