Alla människor har rätt till en familj

Hitta pappa är ett socialt företag och avsätter en del av sina inkomster till att ge mindre bemedlade personer möjlighet att DNA-testas och få professionell hjälp att leta efter sina släktingar genom DNA-släktforskning.

Tack till alla er som de senaste åren uttryckt intresse för att låta mig hitta er pappa, farfar eller morfar gratis genom mitt givarprogram. Totalt har jag genom givarprogrammet kunnat hjälpa sex personer att hitta sin familj, men nu är kön lång samtidigt som jag måste prioritera mina betalande kunder. Kanske lägger jag in anmälningsformuläret här igen så småningom.

Om formuläret dyker upp igen så kommer samma regler att gälla för givarprogrammet som för mina betaluppdrag, det vill säga: personen du söker ska ha (eller antas ha) rötter i Sverige flera generationer tillbaka, ett barn till personen (eller i andra hand ett barnbarn) ska vara DNA-testat hos något av de stora bolagen för DNA-släktforskning, och du ska kunna dela ut den personens DNA-konto till mig.

För att minska tröskeln till att anlita en professionell DNA-detektiv erbjuder jag numera en inledande undersökning till ett mycket överkomligt pris. Läs mer på sidan Mina tjänster.

Vad saknar du på den här sidan? Hur kan jag göra den bättre?
Fill out this field
Vad heter du?
Du behöver inte berätta det.
Fill out this field
Vad är din e-postadress?
Du behöver inte ge mig den men jag behöver den för att kunna besvara din feedback.
Please enter a valid email address.
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna besvara din feedback. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden (till exempel introduktionsrabatt på paket) till dig. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option