En garanterat uppskattad present till den som har allt

Om du använder köplänkarna längre ner på sidan så går det att betala senare via Klarna!

VIKTIGT! För att mottagaren av presenten ska få ett mejl av Hitta pappa så måste du efter att du efter betalningen fylla i formuläret på sidan Betalning som presentkort.

Information om att köpa mina tjänster som present

Letar du efter den perfekta presenten till någon som fyller jämnt? Till någon som har ”allt” – förutom den där saknade släktingen? Eller som bara är intresserad av släktforskning och DNA?

DNA-baserad släktforskning blir en perfekt gåva inte bara till den som får presentkortet utan också till alla dess nuvarande och kommande ättlingar, och resultatet räcker i generationer. Vilken annan present kan stoltsera med det?

Ett tips är att barn, barnbarn och barnbarnsbarn ger presentkortet tillsammans! Ni kommer ju alla att ha samma glädje av resultatet.

Självklart är det också möjligt att dela upp betalningen på flera månader.

Just nu säljer jag bara digitala presentkort, och bara på fall där man vill hitta en far med rötterna i Sverige. Övriga tjänster, som att hitta en morfar eller farfar, kan fortfarande köpas utan presentkort.

Jag kan inte lova att hitta en pappa på en viss tid, men om pappan har rötter i Sverige så är det inte sällan möjligt för mig att åtminstone hitta en kandidat på en eller två dagar. Därför säljer jag presentkort just för en eller två dagar. Behövs mer tid än så går det såklart bra att antingen beställa mer tid eller att tacka för sig och använda de ledtrådar jag kommit fram till i egen forskning. Om jag skulle hitta pappan på kortare tid än presentkortet gäller för så återbetalas inga pengar för den återstående tiden, men däremot går det bra att använda dem till mina andra släktforskningsbaserade tjänster eller att skänka dem till Hitta pappas givarprogram som hjälper mindre bemedlade personer att hitta sin pappa.

När det gäller att hitta en person arbetar jag i hela arbetsdagar om åtta timmar. Priset för en arbetsdag är 7200 kronor men om du som beställer presentkortet är pensionär eller studerande får du 12 % rabatt och betalar endast 6336 kronor per arbetsdag vid uppvisande av studentleg eller pensionärsintyg. Dessutom har jag prisgaranti – hittar du ett lägre pris så matchar jag det, med vissa förbehåll. Villkor finns på sidan Prisgaranti.

En present till Fars dag? Eller kanske till någon som fyller år?

Vad saknar du på den här sidan? Hur kan jag göra den bättre?
Fill out this field
Vad heter du?
Du behöver inte berätta det.
Fill out this field
Vad är din e-postadress?
Du behöver inte ge mig den men jag behöver den för att kunna besvara din feedback.
Please enter a valid email address.
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna besvara din feedback. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option
Hitta pappa kommer att spara ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev och erbjudanden (till exempel introduktionsrabatt på paket) till dig. Om du inte vill det, kryssa i rutan här nedanför.
Select an option